background-image
  • Aboma
  • VCA

Kunststof roosters

Kunststof roosters zijn sterk en uitermate geschikt voor o.a. industriële toepassingen. Met name de levensduur, chemische resistentie en het relatief geringe gewicht maken GVK-roosters zeer geschikt voor toepassingen in de (petro)chemische industrie, waterzuiveringen en plaatsen met corrosieve omstandigheden. De voordelen van het gebruik van kunststofroosters in o.a. bordessen, loopbruggen, steigers en trappen zijn legio: weerbestendig en lange levensduur, onderhoudsarm, goede anti-slip eigenschappen, snelle, eenvoudige en flexibele montage.

Bij de RWZI Amsterdam-west hebben de GVK-roosters daarnaast ook een esthetische functie (zie foto's onderaan deze pagina). Vanwege gewichtsbesparing en beperking onderhoudskosten is gekozen voor GVK. Gewichtsbesparing resulteerde in een direct kostenvoordeel vanwege een lichtere staalconstructie en een eenvoudige montage. Daarnaast resulteert duurzaamheid reeds op de middellange termijn in een besparing van de kosten voor onderhoud.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over kunststof constructies en de zeer gevarieerde toepassingen ervan, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten: 0545 - 291 909.