background-image
  • Aboma
  • VCA

Neco Special Projects

Als speciale eisen worden gesteld aan vormgeving, uitstraling en afwerking is Neco Special Projects uw ideale partner.
Een modern, degelijk en flexibel staalbouwbedrijf met ruime ervaring in de meest uiteenlopende speciale projecten.

Neco Special Projects beschikt over goed opgeleide vakmensen,een compleet uitgeruste werkplaats en professionele montageploegen. Naast staal, RVS en aluminium kunnen door ons ook andere materialen, zoals glas, hout en kunststof
in objecten worden verwerkt.

Een goede voorbereiding, nauwkeurige calculatie en optimale planning zorgen ervoor dat onze projecten vlot verlopen. Dit alles binnen de voorgeschreven normen en voorschriften, Arbo- en milieu-eisen.

Neco Special Projects: maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Neco Special Projects, kwaliteit volgens NEN-EN 1090 en ISO 9001
Vanaf 1 juli 2014 moeten alle onderdelen van dragende staalconstructies zijn voorzien van een CE-markering volgens NEN-EN 1090. De CE markering een verklaring van de producent dat het eindproduct voldoet aan alle constructieve eisen die in de Europese productnorm (NEN-EN 1090) worden voorgeschreven.
 
Om de CE-markering op een product te mogen aanbrengen is vereist dat de fabrikant / producent FPC-gecertificeerd (Factory Production Control) is door een geautoriseerde instelling.
 
NEN-EN 1090 en FPC-certificering voor staal- en aluminiumconstructies 
Neco Staalbouw is ISO 9001 en NEN-EN 1090-1 gecertificeerd. Het CE-certificaat voor NEN-EN 1090-1 geeft aan dat zowel ons productieproces als de door Neco geleverde staalconstructies voldoen aan de daarvoor wettelijk geldende Europese kwaliteitseisen.

NEN EN 1090   NEN EN ISO 9001