background-image
  • Aboma
  • VCA

Kunststof tot nadenken

Glasvezelversterkte kunststof is een zeer veelzijdig materiaal. Dankzij een aantal unieke eigenschappen, wordt het in toenemende mate gebruikt als alternatief voor de meer traditionele bouwmaterialen als staal, hout en beton.
 
Neco Kunststof is een onderdeel van Neco Staalbouw.
Een gerenommeerd en dynamisch bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in ontwerp, productie en montage van staalcontructies. Glasvezel Versterkte Kunststof (GVK) is de laatste jaren in opmars als alternatief voor staal, RVS en aluminium constructies. Neco levert het complete pakket en adviseert u de optimale keuze.
 
Met name de duurzaamheid, chemische resistentie en het relatief geringe gewicht maken de GVK-constructies zeer geschikt voor toepassingen in de (petro)chemische industrie, waterzuiveringen en plaatsen met corrosieve omstandigheden.
GVK biedt echter een veel breder scala aan toepassingen, zeker in combinatie met RVS en aluminium deelconstructies. Van de kennis en ervaring uit onze staalbouw-activiteiten laten wij onze klanten optimaal profiteren.
 
Neco kunststof levert maatwerk in zowel ontwerp als aflevering en montage.
Neco Kunststof is  VCA** gecertificeerd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over kunststof constructies en de zeer gevarieerde toepassingen ervan? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Historie  |  Overzicht kunststof producten  |  Contact