background-image
  • Aboma
  • VCA

Werken voor het Waterschap

Voor Waterschap Vallei en Eem werd een Rioolwaterzuiverinstallatie (RWZI) veilig bereikbaar gemaakt voor de medewerkers. Dit vraagt om een pragmatische aanpak en helder advies in het voortraject.

Uitdaging:
Bedenk zonder uitgewerkt bestek vooraf een passend design en ontwikkel een gedegen constructie die het mogelijk maakt dat de verschillende installatieonderdelen veilig bereikbaar zijn voor medewerkers.
 
Samenwerken:
In dit project heeft Spijkon Engineering een belangrijke rol gespeeld. Spijkon heeft in het voortraject een 3D ontwerp bedacht dat Neco vrijblijvend kon presenteren tezamen met de aanbieding voor realisatie van de trappen en bordessen. Samen met de klant, GMB Civiel is het 3D ontwerp nader uitgewerkt op basis van metingen ter plekke  en uiteindelijk met succes gerealiseerd.
 
Resultaten:
In een constructieve samenwerking met aannemer GMB Civiel en eindgebruiker Waterschap Vallei kunnen de installatieonderdelen veilig worden bereikt met daarnaast oog voor levensduur.
Bij het ontwerp van de constructies is namelijk gekozen voor een combinatie van aluminium, RVS en met glasvezel versterkte kunststoffen (GVK). Allemaal materialen die Neco standaard reeds jaren toepast.
 
Zien hoe het proces van rioolwaterzuivering bij Waterschap Vallei en Eem in zijn werk gaat?

Wij adviseren u graag, neem contact met ons op voor uw bijzondere staal- en constructieprojectenOpdrachtgever: Waterschap Vallei en Eem Aannemer: GMB Civiel Categorie: staalbouw, kunststof